3D laserskæring sikrer høj præcision og kvalitet, bedste økonomi og materialeudnyttelse


Når det gælder 3D laserskæring er AB Jensen Maskinfabrik den ideelle samarbejdspartner. Fleksibilitet, kvalitet til tiden. 3D laser skæring i absolut topklasse


AB Jensen Maskinfabrik anvender konsekvent markedets bedste og mest moderne 3D laserskæring  som eksempelvis Trumpf, der med sine 5 & 6 KW sætter os i stand til problemfrit at skære i alle gængse materialer og tykkelser. Desuden er AB Jensens laserskæringsanlæg er udstyret med et vekselbord, som indebærer, at vi er i stand til at arbejde særdeles økonomisk med anlæggene, da stort set 100 % af arbejdet udføres af maskinerne.

3D læserskæring indebærer høj præcision og kvalitet, optimal pladeudnyttelse, minimal risiko for deformering af emnerne, øget produktivitet samt lave produktionsomkostninger – alt sammen noget, der i sidste ende kommer vore mange trofaste kunder til gode i form af lavere priser og levering til tiden.

Vil du vide mere om 3D laserskæring og hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne. På vores hjemmeside kan du desuden læse mere og se billeder og beskrivelser af vores moderne produktionsudstyr.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908