Co2 svejsning med kvaliteten i top og prisen i bund


Vælg AB Jensens Maskinfabrik når I skal have udført Co2 svejsning. Kvalitets Co2 svejsning til tiden og til priser, som det er nemt at forholde sig til


Co2 svejsning eller MIG/MAG svejsning, som det ofte benævnes, er en samleproces, som ofte benyttes til tynde plader i stål. Co2 svejsning er elektrisk lysbuesvejsning med kuldioxid, Co2, som en aktiv gas, Metal Aktiv Gas) i lysbuen og som beskyttelse af smeltebadet mod luften. Kortbuesvejsning, hvor tilsatstråden kortsluttes med smeltebadet, er den mest anvendte proces til reparationssvejsning af f.eks. biler, mens spraybuesvejsning uden kortslutninger anvendes til tykkere plader.

Hos AB Jensens Maskinfabrik er vi eksperter i Co2 svejsning. Vi har det rigtige og mest moderne udstyr, vi har erfaringen og ikke mindst et højtkvalificeret personale, der kan deres kram og altid arbejder for at skabe det bedst mulige resultat.

Ring gerne til os og hør nærmere, vi er altid parate med et frisk tilbud samt råd og vejledning. Kig også ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde information om os og vores virksomhed.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908