Kantbukning af store og lange emner er vores specialitet. Kvalitetsarbejde til beskedne priser


Kom trygt til AB Jensens Maskinfabrik når det gælder kantbukning. Vi er specialister i kantbukning af lange emner op til 3 meter med vores CNC-kantpresse


Kantbukning med CNC-kantpresse er uden tvivl den mest fleksible, mest nøjagtige og mest økonomiske metode til kantbukning af pladeemner i små og middelstore serier - samt en specialitet hos os - kantbukning af store emner.

AB Jensens Maskinfabrik fremstiller både simple og mere komplekse pladekomponenter og profiler efter specifikationer ved hjælp af kantbukning. Vi kan nu med vores store CNC-kantpresse bukke plader på op til 3 meters længde, og vi gør det med et tryk på op til ikke mindre end 230 ton. Vi påtager os også komplicerede bukkeopgaver og gennemfører om nødvendigt forsøg og simulerer opgaven, hvis en kundeforespørgsel ligger på grænsen til, hvad det teoretisk er muligt at udføre.

Kombinationen mellem vores mangeårige erfaring, når det gælder pladebearbejdning og kantbukning og vores højteknologiske maskinpark, gør det muligt for os at finde den optimale løsning for enhver opgave, stor eller lille.

Kontakt os og lad få en indledende snak om din opgave, vi løser den sikkert i fællesskab til din fulde tilfredshed


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908