Vores nye læserskærer har øget kvaliteten af vores skærearbejde endnu en tand


Med en ny læserskærer har vi nu hos AB Jensens Maskinfabrik skruet kvaliteten af vores arbejde endnu et hak op. Fantastisk ny læserskærer – enestående kvalitet


AB Jensen disponerer over flere kraftige og hurtige laserskærer på henholdsvis 5 og 6 KW. Vores maskiner er desuden udstyret med et vekselbord, der gør det muligt at køre en laserskærer hos os uden bemanding. Laserskæring benyttes i et stigende antal applikationer typisk inden for pladebearbejdning.

Teknologien er anerkendt og vinder stigende udbredelse på grund af produktions fleksibilitet og stor spændvidde i valg af materialer og udformningen af disse. Hertil kommer laserskærerens evne til at udføre ensartede skæringer med høj præcision på flere emner. Vores laserskærer er velegnet til skæring af de fleste emnetyper inden for rustfri stål, almindeligt stål og aluminium, samt visse former for kunststoffer og træ.

Ring til os og hør nærmere og lad os få en snak om dit projekt, vi kan helt sikkert hjælpe dig. Råd og vejledning koster ikke noget – det deler vi gerne ud til såvel nuværende som nye kunder.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908