Laserskæring 3D med kvaliteten i top og til populære priser


Laserskæring 3d i topkvalitet og til attraktive priser hos AB Jensens Maskinfabrik. Laserskæring 3d til tiden og i en sjælden høj kvalitet. Ring og hør nærmere


Laserskæring 3D, det tilbyder vi. Super moderne Maskinfabrik, som konsekvent benytter danmarks mest moderne og bedste udstyr til laserskæring 3d, eksempelvis Trumpf, som gennem sine 5 & 6 Kilowatt gør det muligt problemfrit, at skære i alle gængse tykkelser og materialer. Der udover er vort laserskæringsanlæg forsynet med et vekselbord, som betyder, at vi kan arbejde meget økonomisk ved brug af anlæggene, fordi næsten 100 % af arbejdet laves af maskinerne.

Læserskæring 3d hos AB Jensen Maskinfabrik er præget af kvalitet og præcision, optimal pladeudnyttelse, minimal risiko for deformering af emnerne, lave produktionsomkostninger og øget produktivitet - alt sammen noget, som kommer vores utallige faste kunder til gode i form af fordelagtige priser, levering til tiden og enorm høj kvalitet.

Når du vil vide yderligere om laserskæring 3d og hvad vi I øvrigt kan tilbyde, kontakt os. Se en masse mere her på siderne vedrørende vort innovative læserskæring 3D udstyr.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908