Lasersvejsning med kvaliteten i top og prisen i bund


Lasersvejsning med et perfekt resultat hos AB Jensens maskinfabrik. Lasersvejsning i en ualmindelig høj kvalitet og til en ualmindelig lav pris


Lasersvejsning er en højenergiproces karakteriseret ved, at man benytter en fokuseret laserstråle til at opsmelte og sammenføje emnerne. Lasersvejsning kan foretages både med og uden tilsatsmateriale.

Svejsning med laser byder på en række fordele sammenlignet med de mere traditionelle svejsemetoder, herunder meget høje svejsehastigheder, sammensvejsning af dele med forskellig tykkelse, dybe og smalle svejsninger, minimal varmetilførsel og deformation samt mulighed for svejsning af komplicerede geometrier.

Hos AB Jensens Maskinfabrik er vi specialister i lasersvejsning, hvilket naturligvis kommer vores mange trofaste kunder til god til enhver tid. Vi leverer altid kvalitetsarbejde – til tiden og til priser, som alle kan forholde sig til. Ring gerne til os og lad os fortælle mere om højkvalitativ lasersvejsning. Surf også gerne ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde masser af information om os og vores maskinfabrik.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908