Med vores moderne Tig svejser garanterer vi kvalitetsarbejde til enhver tid


Med vores Tig svejser er vi i stand til at udføre 1.klasses svejsearbejde. Kom trygt til AB Jensen Maskinfabrik med opgaver for os og vores Tig svejser


AB Jensens Maskinfabrik er udstyret med en tip top moderne Tig svejser.Tig er en forkortelse for Tungsten Inaktiv Gas. Tungsten er den engelske betegnelse for Wolfram, som er det materiale svejseelektroden er fremstillet af, og TIG svejsning er en proces, hvor en inaktiv gas ledes gennem svejsehovedet og ned på svejseemnet. Gassen, f.eks. Argon eller Helium, lægger sig som en dyne over smeltebadet og forhindrer dermed ilt og andre luftarter fra atmosfæren adgang til smeltebadet.

Tig svejsning er karakteriseret ved at være en alsidig svejsemetode, hvor man opnår et svejseresultat, der er meget tæt på det originale materiales egenskaber. Tig er desuden kvalitetsmæssig nemt at kontrollere visuelt og anvendes typisk ved svejsning i rustfrit stål og aluminium. Tig svejsning kan udføres både med og uden svejsetråd.

Hos AB Jensens Maskinfabrik udfører vi masser af arbejde med vores Tig svejser, vi har ekspertisen og erfaringen, hvilket kommer dig til gode som kunde hos. Kvalitetsarbejde til tiden og til rimelige priser.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908