2d og 3d vandskæring af høj kvalitet og til lave priser


Nu kan AB Jensens Maskinfabrik tilbyde 2d og 3d vanskæring i materiale tykkelser op til 100 mm. Kvalitets vandskæring til tiden og til priser, der luner


Kom til AB Jensen Maskinfabrik med din opgave i vandskæring. Vi er i besiddelse af 2 stk. moderne vandskærere, der stort set kan skære i alle materialer op til 100 mm i tykkelse. Fordelene ved denne metode er mange, eksempelvis at man kan udføre meget fine snit, at der ikke er risiko for deformering af emnet, samt at der ikke sker nogen ophedning af tykke materialer ved skæring.

Vandskæring er en miljøvenlig skæremetode, hvor der skæres med et meget højt vandtryk. Skæresnittet kan variere mellem 0,1 til 0,9 mm afhængigt af materialets beskaffenhed. Vandskæring benyttes til at skære i bløde, sprøde, og ofte brandfarlige materialer, og ved såkaldt abrasiv vandskæring er vandstrålen tilsat sand. At tilsætte sand i vandskæring er et væsentlig gennembrud inden for vandskærings teknologi, hvilket blandt andet indebærer at vandskæring i dag bruges til de allerfleste materialer som for eksempel stål, aluminium, rustfrit stål, sten, skudsikkert glas, keramik, messing, kobber, titanium, granit og plast.

Ring gerne til os og hør nærmere om mulighederne, vi er altid parate med råd og vejledning.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908