Bestil vibrationsafgratning hos os. Vi klarer det hele – til tiden og til lave priser


Vibrationsafgratning hos AB Jensen Maskinfabrik er en skånsom men effektiv behandling af dine emner. Vibrationsafgratning i topklasse og med priserne på bundniveau


Vibrationsafgratning af emner foregår i en batch proces, hvor emnerne vibreres mekanisk med det mest velegnede afgratningsmedie.

Vibrationsafgratning kaldes iblandt også for trovalisering eller trummling. Valg af medie afhænger af den ønskede slibeeffekt og slutfinish. Typisk vil en grov vibrationsafgratning efterlade kraftigere spor end en skånsom afgratning. Processen anvendes mest fordelagtigt til afgratning af savsnit, til støbte dele, udstansede dele, laserskårne dele og til maskinkomponenter. Giver jævne overflader og slører bearbejdningsspor fra skærende værktøj, men typisk vil vibrationsafgratning efterlade små markeringer efter de anvendte slibemidler.

AB Jensen Maskinfabrik tilbyder vibrationsafgratning til fordelagtige priser. Vi garanterer at kvaliteten er helt på top samt at priserne er nemme at forholde sig til. Kontakt os gerne for yderligere information, vi er altid behjælpelige med råd og vejledning – og så er vi også altid parate med et godt tilbud. Surf også ind på vores hjemmeside, hvor du kan læse om os og virksomhedens formåen.


 

AB Jensen Maskinfabrik A/S • Ribevej 20 • DK-6500 Vojens • Tel: +45 7454 1608 • Fax: +45 7454 0908